Brezplačna številka: 080 755 715 - info@pessalon.si

Pravilnik o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti

Pessalon, Maja Poberaj s.p.

Mužčev trg 8
6000 Koper

Vaša zasebnost je na prvem mestu. Vaše zbrane osebne podatke bomo uporabili le z vašim izrecnim privoljenjem. Vsi ti podatki se obdelujejo v skladu z veljavno zakonodajo, katera velja na območju celotne EU. Naš cilj je zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani, vključno z izpolnjevanjem določb iz Zakona o varstvu osebnih podatkov. Naslednja izjava opredeljuje našo politiko glede osebnih podatkov, ki jih zbiramo prek naše spletne strani Pessalon.si.

1. Podatki, ki jih zbiramo

Pessalon zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, geslo v šifrirani obliki ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu Pessalon.si. Pessalon ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje. Pessalon lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletne strani). Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni. Preverite seznam uporabljenih piškotkov.

2. Varnost

Z uporabo spletnega mesta Pessalon.si se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. 

Pessalon kot upravljavec podatkov lahko te v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Podatkov o uporabnikih Pessalon v nobenem primeru ne bo predala nepooblaščenim osebam. 

3. Sledenje, Analiza in podatki

Za namen sledenja obiskom in analizo, naše spletno mesto uporablja aplikacijo Google Analytics, storitev za analizo Google Inc. ( “Google”). Z našim dovoljenjem, Google uporablja te podatke za splošno analizo , ki temelji na podatkih pridobljenih na spletni strani, in posledično generirira poročila o dejavnostih in aplikacijah, z namenom da bi zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Google v času vašega obiska uporabi vaš IP naslov in podatke o brskalniku ki ga uporabljate za dostop do spletnega mesta. IP naslov se prenese zgolj v času vašega obiska in se uporablja samo za namene analize in izključno za aplikacijo Google Analytics. Kot uporabnik lahko v kateremkoli trenutku zavrnete uporabi in zbiranje podatkov, in sicer tako, da to nastavite v vašem spletnem brskalniku. 

Več informacij o zaščiti podatkov vezanih z storitvijo Google Analytics lahko najdete na: https://www.google.com/intl/en/policies/

4. Sodelovanje v nagradnih igrah:

Obdelava podatkov, zbranih s sodelovanjem v nagradnih igrah, je urejena s pravilniki o nagradnih igrah. 

5. Privolitev 

Z uporabo spletnega mesta Pessalon.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. 

6. Povezava z družbenimi omrežji 

S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja (Facebook, Instagram), ki se nahaja na spletni strani Pessalon.si, lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov podjetja Pessalon na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na Pessalon. Klik na te gumbe-ikone družbenemu omrežju omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost

7. Komentarji

Ob komentiranju prispevkov na našem spletnem mestu (kjer je to omogočeno), zbiramo podatke prikazane v obrazcu za komentiranje, ter IP naslov in verzijo brskalnika za pomoč pri premagovanju neželjene vsebine (spam).

8. Fotografije

Pri nalaganju fotografij na spletno stran (če je to omogočeno) bodite pozorni na to, da ne naložite fotografij z vključenimi podatki o lokaciji (EXIF GPS), saj bi te podatke lahko tretja oseba izločila iz fotografij.

9. Kontaktni Obrazci

Pri uporabi konkaktnega obrazca (kontakt, povpraševanje, prijava,….) zbiramo podatke katere ste vnesli v posamezna polja (Ime in Priimek, E-poštni naslov, Telefonska številka). Podatki se hranijo na strežniku za obdobje 6 mesecev. Podatke se na vašo željo lahko kadarkoli odstrani.

10. Povezana vsebina in vtičniki z drugih spletnih mest

Vsebina na naši spletni strani lahko vsebuje vdelano vsebino iz drugih spletnih mest (video posnetki, fotografije, članki, itd.). Vdelana vsebina iz drugih spletnih strani se lahko odraža isto kot, da bi obiskali spletno stran iz katere vsebina je vdelana v našo spletno stran. Te spletne strani lahko zbirajo vaše podatke, uporabljajo piškotke, sledijo vaši aktivnosti povezani z vdelano vsebino. 

11. Koliko časa hranimo vaše podatke?

Podatke posredovane preko spletnih obrazcev hranimo za obdobje šestih (6) mesecev. 

Podatke namenjene analiziranju spletnih obiskov hranimo za obdobje enega (1) leta.

12. Skrbimo za vaše osebne podatke

Shranjene podatke bo Pessalon izbrisal po preteku zakonskega ali pogodbenega roka za shranjevanje podatkov ali če podjetje teh podatkov več ne potrebuje. Kadarkoli lahko zahtevate, da se podatki, ki se nanašajo na vas, izbrišejo. Prav tako imate pravico, da kadarkoli prekličete svoje soglasje, ki ste ga podali v zvezi z uporabo ali obdelavo osebnih podatkov. V takšnih primerih, ali če imate kakršnekoli druge želje v zvezi z vašimi osebnimi podatki, vas prosimo, da nam pošljete elektronsko pošto na naš e-naslov: info@pessalon.si. Prav tako vas prosimo, da se obrnete na nas, če želite izvedeti, ali smo zbrali kakšne vaše osebne podatke in kateri podatki so to bili ‏(v primeru, da smo jih pridobili). Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

 

Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo na: info@pessalon.si

X