Brezplačna številka: 080 755 715 - info@pessalon.si

Bioresonančna terapija in kako lahko pomaga vašemu ljubljenčku

V Pessalonu Spa je naše poslanstvo pomagati pri negi in zdravju vaših ljubljenčkov. Zato vam z veseljem ponujamo bioresonančne preglede in reiki v našem salonu.

Kaj pravzaprav je bioresonančna terapija?

Bioresonančna terapija je celostna zdravilna terapija, pri kateri se uporabijo električni valovi za odkrivanje kakršnih koli neravnovesij ali morebitnih alergenov, ki povzročajo alergijsko reakcijo pri vašem psu. To nam omogoča, da ta neravnovesja odpravimo že na začetku njihovega nastanka. Bioresonanca se uporablja že več kot 25 let v humani medicini in 10 let v medicini živali.

Kaj je bioresonančni pregled živali?

Ko hišni ljubljenčki zbolijo, pogosto ne moremo v celoti razumeti, kako se počutijo in kaj jim povzroča nelagodje. ​Z uporabo načel kvantne fizike je bioresonanca inovativna in zanesljiva metoda za ocenjevanje dobrega počutja hišnih ljubljenčkov ter odkrivanje številnih vrst obolenj z energijskega vidika. Bioresonanco za živali lahko uporabljamo tudi kot alergotest. Je varen in nežen test, ki ne zahteva nobenih zdravil in nam lahko pomaga pridobiti boljši vpogled v zdravje našega psa. ​ Ko je zdravstveno stanje hišnega ljubljenčka analizirano, ga lahko izvajamo z bioresonančno terapijo, ki povrne zdravje in ravnovesje, zmanjša bolečino in nelagodje ter pospeši celjenje. Najboljše od vsega pa je, da je narejeno tako, da hišnim ljubljenčkom ne povzroča bolečine ali stresa.

Kdaj in kako lahko Bioresonanca pomaga?

  • Podpora boleznim živčnega sistema
  • Lajšanje artritičnih bolečin in s tem povezano izboljšanje mobilnosti (npr. osteohondrodisplazija)
  • Alergije
  • Testiranje intolerance na hrano / vodo / zdravila / dodatke / snovi
  • Podpora delovanju organov (npr. odpoved ledvic)
  • Obvladovanje bolečine
  • Okrevanje po operaciji
  • Podpora imunskemu sistemu in hematopoetskemu sistemu (npr. rak)
  • Podpora pri kroničnih boleznih
  • Podpora prebavnim motnjam (npr. razdražljivo črevesje)

Za termin ali dodatna vprašanja, pokličite v salon na 080 755 715 ali nam pišite na info@pessalon.si

Ste že preizkusili terapijo z bioresonanco? Sporočite nam svoje izkušnje v spodnjih komentarjih.

Dodaj odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

X