Brezplačna številka: 080 755 715 - info@pessalon.si

Zdravilna moč bioresonančne terapije – kako je odprta rana popolnoma izginila

Marca 2017 sem pri svojem psu opazila rano na desni šapi med prvim in drugim prstom. Ker je postajala rana vedno večja, sem ga peljala k veterinarju. Ugotovila je, da gre za infekcijo in mu dala antibiotike ter zdravljenje s kortizonom. Rana se je izboljšala in zmanjšala, ko pa je bilo zdravljenje končano,pa se je ponovno odprla. Tako smo se vrnili k veterinarju, ki je dal ponovno kortizon.

Zdelo se je, da se je rana ponovno izboljšala, vendar je moj pes kazal hude vedenjske težave in spremembe osebnosti, tako da smo po ponovnem posvetu z veterinarjem zdravljenje prekinili. Rana se je poslabšala, zato sem razmišljala o zamenjavi veterinarja in odšla sem k drugemu, ki se prav tako ukvarja s celostnim zdravljenjem. Na žalost za Dannyja ni predlagala homeopatije ali drugih alternativnih terapij. Opravila je biopsijo, ker je sumila na tumor. Na srečo odvzeti vzorci niso pokazali rakavih celic. Veterinarsko ordinacijo smo zapustili z drugo dozo antibiotikov in nekaj losjonov. Ker se rana po 4 tednih ni izboljšala, naju je zdravnica poslala h kirurgu, saj je bila prepričana, da je treba prst na nogi odstraniti, ker se ne celi. Tako smo bili julija 2017 pri kirurgu, ki je potrdil, da zagotovo ne gre za tumor, ampak za odprto, okuženo rano. Rekel je, da ga je nemogoče kirurško zapreti, ker ni bilo na voljo dovolj kože a na srečo ni omenil ničesar o odstranitvi nožnega prsta. Svetoval je nanos medene kreme in povoje dan in noč. S to metodo smo hodili približno en mesec, a ker ni bilo izboljšanja – rana je ostajala mokra – smo tudi to prekinili.

Na internetu sem prebrala članek, ki nakazuje, da je lahko eterično olje sivke izjemno učinkovito pri tovrstnih ranah, zato sem ga sredi avgusta začela uporabljati dvakrat na dan. Rana se je dramatično izboljšala, vendar se ni popolnoma zacelila. Konec septembra si je Danny poškodoval šapo in rana se je ponovno odprla ter je bila hujša kot kdaj koli prej. Tudi sivkino olje ni več pomagalo. Bila sem obupana, nisem vedela, kaj naj naredim.

Vedela sem za veterinarja, ki uporablja bioresonančno terapijo in sem se želela naročiti pri njemu a na žalost mi je njegova pomočnica rekla, da je preveč zaposlen, da bi lahko sprejel nove bolnike. Ker sem naturopat in imam enako bioresonančno napravo kot veterinar, sem vedel, da nimam druge izbire, kot da poiskusim uporabiti to terapijo tudi pri Dannyju. Naredil sem meritev s svojo napravo in uporabil samodejno obdelavo, ki jo je predlagal stroj. Ker to zdravljenje ni simptomatsko in ni uporabljeno le na eni sami rani, je zdravilo celotno telo in spodbujalo samoceljenje. “Global Diagnostics” je naprava za diagnostiko in terapijo, ki omogoča pregled celotnega telesa na podlagi fizičnih meritev. Ta prikazuje celotno energijsko stanje živega organizma. V manj kot 15 minutah se izmerijo energetske strukture telesa v skoraj 600 sistemih in podsistemih, pri čemer se za približno oceno izkoristi več kot 100 milijonov posameznih meritev.Rezultat je bil neverjeten. V novembru in decembru 2017 sem opravil skupaj štiri tretmaje. Kot lahko vidite na fotografijah, se je rana zmanjšala, okoli nje pa je zrasla nova koža, ki je končno lahko popolnoma prerasla rano.

Dannyjeva šapa se več kot šest mesecev ni mogla zaceliti, ker je bilo njegovo telo prešibko, da bi premagalo okužbo. Bioresonančna terapija je njegovemu imunskemu sistemu pomagala, da se je okrepil in ozdravil.

Spodaj je zadnja fotografija, ki je bila posneta nekaj dni preden sem napisala ta članek. Zadnje zdravljenje sem opravila pred 1,5 meseca. Danny je ozdravel, kar dokazuje na neverjetno moč te bioresonančne terapije.

Vir:
Orsolya Szathmari
Naturopathe
Mettmenstetten, Switzerland

Dodaj odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

X